Om migMitt namn är Kristina Bergström, jag bor en bit utanför Arvika med sambo och dotter. Jag har länge varit intresserad av hälsa och välmående och jag brinner verkligen för att hjälpa människor att få en bättre livskvalitet. Jag utbildade mig till folkhälsostrateg vid Karlstads Universitet och under åren där blev jag intresserad av yoga och massage. Så det förde mig vidare till Stockholm, där jag utbildade mig till yogamassör. Under den tiden pendlade jag också till Göteborg där jag efter 1,5 års studier blev ayurvedisk hälsorådgivare.


I april 2012 startade jag mitt företag, jobbade några månader innan jag blev gravid och har sedan varit hemma med min dotter i 1,5 år. Men nu är jag igång och jobbar igen, och jag älskar verkligen mitt jobb och ser hur mycket det kan hjälpa människor som har ont men även dem som vill komma och inse hur mycket massage och stretching betyder för kropp och själ.


Yogamassagen är bra för dig som vill ha en djupgående och ordentlig stretch, och djupgående massage. Många av dagens jobb är mycket statiska och stillasittande och detta bidrar till stela kroppar och ömma muskler och då är massagen där för att hjälpa dig.


Välkommen du också!Copyright © All Rights Reserved